Om du har läst informationen här på sidan noggrant så vet du nu tveklöst hur själva systemet med bingobonusar fungerar, vilka typer av bonusar som finns och också var du kan få tag på dem. Men hur går man vidare därifrån – hur gör man för att kunna dra maximal nytta av en bra bingobonus? Det får du lära dig på den här sidan!

Så – du har skapat ett konto på en bra bingosida, fått en registreringsbonus eller kanske till och med loggat in, fört över pengar och fått en insättningsbonus för ditt bingospel. Då är det bara att börja spela lite och testa sig fram – eller? Nja, visst kan du använda dina bonuspengar eller bonusspel på det sättet: för att lära dig mer om hur bingositen fungerar, vilka spel som finns där och hur du spelar dem.

Men är du riktigt smart, och där för att vinna pengar på bingo (och inte bara ha trevligt, vilket ju förstås är en fin bieffekt), så har du sett till att göra allt sådant redan på förhand genom gratisspel eller hos någon annan bingoleverantör. Om du är väl förberedd så har du en kortare startsträcka vilket sparar dig mycket tid och pengar! Se också till att en del av din förberedelse gäller själva villkoren för din bingobonus: det är inte alltid helt tydligt vad exakt som händer om du till exempel skulle råka vinna mycket pengar i form av en jackpott eller något annat bonuspris.

Se därefter till att spela i bingorum där du kan se att jackpotten är stor, eller där man faktiskt lottar ut extra priser och vinster till spelarna: det är nämligen där du kan få maximal utväxling på dina pengar! Och i och med att det till stor eller hel del är bonuspengar du spelar för är din ROI – din return on investment – oändlig.