Här ger vi lite tips på några sajter som erbjuder bingobonus och skriver lite om dem. På så sätt kan du jämföra bingosidornas bonussystem. För enkelhetens skull så har vi endast tagit med svenska bingosajter.

Maria Bingo är en av de populäraste virtuella bingosajterna. De riktar sig främst till tjejer, men alla är naturligtvis välkomna att spela bingo hos dem. Du har säkert sett Maria Bingo i tv-reklam. Alla nya spelare får 50 kr att spela för om man registrerar ett konto hos Maria Bingo. Du behöver inte sätta in några pengar för att erhålla registreringsbonusen, men det krävs att du spelar ett par gånger innan du kan ta ut några pengar. Du får dessutom 100% i bonus på din första insättning hos Maria Bingo. Sätter du in 200 kr så får du alltså 400 kr att spela för. Du kan maximalt få upp till 1300 kr i insättningsbonus. Denna bonus är en av de absolut största inom svensk bingo.

 

Bertil Bingo är en av de större bingosajterna. Du erhåller 80 kr så fort du registrerar ett konto hos Bertil. Du får även 100 kr i bonus om du gör en insättning på 100 kr. Det betyder 200 kr att spela för totalt. Du kan inte plocka ut din bonus direkt, utan måste omsätta den i spel. Vinner du så kan du naturligtvis ta ut dina pengar. Bertil Bingo erbjuder en mängs olika bingovarianter, en trevlig chatt och support dygnet runt på svenska.

MamaMia Bingo är en trevlig bingosajt med många bra erbjudanden för dig som spelare. Om du är registrerar dig på MamaMia Bingo så får du hela 150 kr att spela för! Om du gör en insättning så får du 100 % i bonus, upp till 800 kr. MamaMia Bingo har alla varianter av bingospel, inklusive 90-dollasrsbingo. Om du vinner så kan du enkelt ta ut din vinst via din internetbank redan samma dag.

Lyckobingo.com ger dig 100 % bonus på din första insättning, upp till 1250 kr. Sätter du in 1250 kr så har du alltså hela 2500 kr at spela för. Om du endast registrerar ett konto, utan att sätta in några pengar, så får du 30 kr att spela för. Du kan alltså vinna riktiga pengar utan att sätta in en enda krona. Lycko Bingo har svensk support och kör alla de traditionella bingovarianterna. Dessutom har man även amerikans mönsterbingo 75 ball bingo som grädde på moset.